Over Conkreet Consultants

Uw werk makkelijker maken

De missie van Conkreet Consultants is het makkelijker maken van uw werk. Door het slim toepassen van standaard en maatwerk software, in combinatie met business intelligence, stroomlijnen wij uw bedrijfsprocessen. Alle verzamelde data gebruiken we voor het efficiënter maken van uw dienstverlening. Het resultaat? U bespaart uzelf veel tijd, waardoor u zich volledig kunt richten op wat u belangrijk vindt!

Over mijzelf

Mijn naam is Jeroen Tomas. Ik ben geboren in 1984, en behoor daarmee tot de generatie die opgegroeid is met internet. Op 6-jarige leeftijd stond thuis op de studeerkamer een IBM computer, voorzien van een modem waar een telefoonhoorn op geplaatst moest worden. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met het typerende geluid dat veel van mijn leeftijdsgenoten zullen herkennen (bezoek deze Wikipedia pagina voor een momentje van nostalgie).

Vanaf dat moment ben ik ook altijd gefascineerd geweest door computers. Al vrij snel programmeerde ik simpele computerprogrammatjes in BASIC. Computers, internet en het programmeren van software lopen sindsdien als een rode draad door mijn leven. De rest van het verhaal vertel ik graag tijdens een kop koffie, maar uiteindelijk heeft het eind 2012 geleid tot de start van Conkreet Consultants.