Over Conkreet

Duidelijk over internet

De slogan van Internetbureau Conkreet is Duidelijk over internet! Dat is wat ik nastreef. Duidelijk zijn over de mogelijkheden, kosten en het resultaat. Of het nu gaat over een website, een webshop, of een maatwerk oplossing. Bij Internetbureau Conkreet zal u nooit voor verrassingen komen te staan, en wordt u altijd goed en vakkundig geholpen.

Samenwerken

Ik werk samen met diverse specialisten uit verschillende (online) vakgebieden, zoals designers, online marketeers en ontwikkelaars. Hierdoor kan Internetbureau Conkreet zowel full-service, als specifieke oplossingen bieden. Werk jij zelfstandig, en zoek jij ook naar uitbreiding van je netwerk? Mail of bel mij, dan bespreken we vrijblijvend wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Over mijzelf

Mijn naam is Jeroen Tomas. Ik ben geboren in 1984, en behoor daarmee tot de generatie die opgegroeid is met internet. Op 6-jarige leeftijd stond thuis op de studeerkamer een IBM computer, voorzien van een modem waar een telefoonhoorn op geplaatst moest worden. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met het typerende geluid dat veel van mijn leeftijdsgenoten zullen herkennen (bezoek deze Wikipedia pagina voor een momentje van nostalgie).

Vanaf dat moment ben ik ook altijd gefascineerd geweest door computers. Al vrij snel programmeerde ik simpele computerprogrammatjes in BASIC. Computers en internet lopen sindsdien als een rode draad door mijn leven. De rest van het verhaal vertel ik graag tijdens een kop koffie, maar uiteindelijk heeft het eind 2012 geleid tot de start van Internetbureau Conkreet.