Maatwerk webapplicaties

Mogelijkheden

Alles is mogelijk. Geen idee is te gek. Bij het ontwikkelen van een maatwerk website of webapplicatie hoeft u geen rekening te houden met beperkingen van een standaard pakket. Wij hebben inmiddels als diverse CRM en ERP oplossingen, maatwerk e-learning applicaties, en verschillende apps ontwikkeld.

Techniek

Conkreet Consultants gebruikt de meest up-to-date techniek voor het ontwikkelen van maatwerk oplossingen. De applicaties die wij ontwikkelen zijn flexibel en modulair opgebouwd, waardoor ze makkelijk uitbreidbaar én goed schaalbaar zijn.

De maatwerk oplossingen van Conkreet Consultants worden gebouwd met behulp van de modernste technieken en frameworks

Werkwijze

Als u een maatwerk website wilt laten ontwikkelen is het belangrijk dat het plan goed wordt uitgewerkt. Dit is dan ook de eerste stap. Na een kennismaking bespreken we uw plan, en welke functionaliteit de maatwerk applicatie moet bevatten. Op basis van deze inventarisatie wordt er een functioneel ontwerp geschreven dat als basis voor de technische realisatie gebruikt wordt.

Agile

Het ontwikkelen van elke maatwerk oplossing gebeurd op een agile werkwijze. Dit betekent dat u niet aan het einde van het traject in één keer een volledige applicatie opgeleverd krijgt, maar dat u tijdens de ontwikkeling elke keer een deel opgeleverd krijgt dat klaar is. Hierdoor wordt u bij het proces betrokken, ziet u snel resultaat, en wordt de voortgang optimaal bewaakt.

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Conkreet Consultants voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.