Business Intelligence

Data, data en nog eens data

Steeds meer processen binnen een organisatie worden geautomatiseerd. Aquisitie, verkoop, productie, personeelsadministratie en ga zo maar door. Doordat al deze processen geautomatiseerd worden ontstaat er een grote hoeveelheid data, vaak ver weg gestopt in een database achter de betreffende applicatie. En dat is jammer, want met deze data kunt u uw dienstverlening vaak enorm verbeteren.

Inzicht in de data van uw bedrijf

Conkreet Consultants kan al deze data inzichtelijk maken. Door selectief de interessantste data uit de diverse systemen en databases samen te voegen, is het mogelijk om deze data bruikbaar weer te geven in managementdashboards. Deze dashboards zijn een uitermate geschikt hulpmiddel om de dienstverlening van uw organisatie te verbeteren.

Conkreet Consultants kan data samenvoegen uit alle mogelijke software en databases, om deze data vervolgens weer te geven in overzichtelijke en gebruiksvriendelijke dashboards

Werkwijze

We beginnen altijd met het inventariseren en analyseren van de beschikbare data, en hoe makkelijk deze data uit de verschillende softwarepakketten samen te voegen is tot een bruikbare bron van informatie voor uw organisatie. Daarna kijken we of deze informatie aansluit op de KPI’s binnen uw bedrijf. Als we de juiste data en de juiste KPI’s hebben gecombineerd, ontwikkelen wij daar de juiste dashboards voor.

Demo?

Een theoretisch verhaal is natuurlijk mooi, maar hoe ziet dat er dan in de praktijk uit? Hiervoor hebben we een speciale demo-applicatie ontwikkeld, waarin voorbeelden van dashboards zijn opgenomen. De data in deze dashboards is fictief, maar geeft een goed beeld van de mogelijkheden.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op, dan sturen we u graag een inlogcode voor onze demo-applicatie.

 

Nieuwsgierig geworden?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat Conkreet Consultants voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag wat de mogelijkheden zijn.