Business Intelligence

Home » Business Intelligence

Met onze Business Intelligence tooling maken wij slimme analyses van uw data. Wij maken verbinding met de databases van uw softwarepakket(ten), waaruit wij de data extraheren die wij nodig hebben voor het maken van interactieve dashboards en in-depth data-analyses.

Omdat wij data uit verschillende bronnen (ook extern) slim kunnen combineren, en opslaan in een extern datawarehouse, wordt uw productieomgeving niet belast door het draaien van analyses.

Voor veel van onze klanten gebruiken wij onze eigen Business Intelligence tooling. Daarnaast hebben wij ook veel ervaring met de implementatie van diverse andere Business Intelligence tools, zoals Microsoft PowerBI.

Met onze Business Intelligence tooling kunnen wij data presenteren uit elke gangbare databaseserver. Ook kunnen wij uw data combineren met openbare datasets, voor een optimale verrijking van uw rapportages.

Onze Business Intelligence toolkit bevat een uitgebreide bibliotheek met rijke en interactieve grafieken, diagrammen en bijvoorbeeld kaarten. Vanuit deze dashboards kunt u eenvoudig verdiepen naar de onderliggende datasets, en van daaruit weer eenvoudig nieuwe analyses uitvoeren.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende demonstratie op maat!